Tuesday, 2 September 2014

Dah lama tak pakai ~ shawl hitam


Assalamualaikum,
Hmmmm dah lama sangat rasanya joyah tak pakai tudung yang berwarna hitam. Entah tak tau kenapa. Mungkin sebab joyah dah jumpa tudung yang paling senang nak pakai kot. Awal2 dulu nak pakai tudung, mesti pilih warna yang paling senang nak matching dengan baju. Tapi sekarang semuanya berubah. Warna pun dah tak matching...cacamarba...kadang2 tu capai tudung mana yang sempat je. Takpun rembat tudung orang...biasalah tu. Itu kan hobi joyah, rembat merembat barang orang. hahahaha...

Tapi....
Bila satu Malaysia kena bertafakur sempena kembalinya jenazah MH17, Joyah terus je lah pakai tudung warna hitam sebab itu je yang joyah ada instead of nak cari baju warna yang hambar2. Kebetulan pulak time tu, ada Majlis Openhouse PDKG dan Puspanita Gemas, so kenala pakai attire yang sesuai.

senget benget tudung joyah...( muka macam nak telan orang, dah kenapa ko joyah?). Time ni nampak la kemas sikit....dah habis je majlis terus jadi.......?

macam ni....


Selepas solat asar, dh mula malas nk pakai tudung betul2...macam ni je lah!


korang nak tengok sorang ni pakai tudung lagi cute dari joyah tau....nak tau tak?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaaa!

Dia adalah anak lelaki joyah tapi suka sangat nak ikut apa yang ibu dia buat...hmmm jangan lebih2 ya nakkkk spening kepala ayah ko nanti....

ok lah baiiii

2 comments:

  1. Kekekeke...itu standard...memang bila dah abis majlis memang tudung jadi senget benget...hohoho...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....memang payah nak kembali kepada asal

      Delete

Pls give us comment if u think it should.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...