Sunday, 17 April 2016

Mascara Terbaik (Duoya)

Assalamualaikum semua,

Siapa sini suka pakai mascara??? pakai tebal-tebal suka tak? Kalau tanya kak joy , orang pertama angkat tangan. Kak joy suka main makeup-makeup tapi kalau pergi office tidaklah sampai pakai bedak tebal-tebal siap pakai falsies lagi. BIG NO for me. Kak joy ni dah la dealing dengan ternakan, mau pengsan la depa tengok kak joy. Buang tebiat katanya!!!!

Tapiiiii bila ada Mascara Duoya ala-ala bulu mata Che' Ta ni terus kak joy macam WOW!! Tak perlu pakai Falsies kot untuk nampak besar mata tu. Paling penting 'Wudhu Friendly". Korang mesti pikirkan macam mana nak solat bila pakai mascara?? nak kena bawa makeup remover la pulak baru boleh hilang kan??? kalau tak hitam mata ko macam panda sesat. Kadang-kadang tu terpaksa buang saja niat nak pakai mascara untuk keluar. Betul tak?? Macam mana nak cantik??? Kali ni, korang dah takda masalah dah. Mascara ni pakai banyak mana pun tak timbul masalah malah korang nampak lagi cun dari sebelumnya. Mascara ni basuh dengan air je, terus tanggal. Suka sangat pakai mascara ni. Itu sebab kak joy kata ia adalah mascara terbaik buat kak joy.

Abaikan kening serabut tu. Pandang je kat mascara tu.


Ni pakai sikit je, kalau pakai banyak lagi ni lagiiiii antek.


Mana nak beli mascara ni? Senang je. Sesiapa ada IG/Instagram boleh search : makeup_blues
FB: Diandra Blues. Harga mascara ni RM55 je. Apa lagi?? pergi terus tengok atau cuci mata barang-barang makeup diorang. Yang Pasti Original!!!





No comments:

Post a Comment

Pls give us comment if u think it should.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...